Een locatie voor speciale gelegenheden

 

Landgoed de Hulst is een landgoed met karakter en bij uitstek een prachtige locatie voor een bijzonder evenement. Of u nou een muziekconcert wilt organiseren of een inspirerende winterwandeling, op Landgoed de Hulst zijn er tal van mogelijkheden. Per jaar worden er enkele eendaagse evenementen georganiseerd. Wij staan open voor verschillende evenementen en proberen hiermee het Oldenzaalse culturele leven te verrijken.

Landgoed Twente Marathon

Ook dit jaar was de Landgoed Twente Marathon (LTM) weer een groot succes. De LTM is een marathon die de lopers leidt door het betoverende Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Onderweg genieten de deelnemers van heerlijke streekproducten bij de verschillende posten. Dit jaar was ook de Hulst gastheer tijdens de LTM, als 5e post kon er bij ons even worden genoten van een fijne versnapering. Het was een prachtige dag en de lopers hebben genoten van het landgoed. 

 

Jubileumconcert Semper Crescendo

 

Het is alweer even geleden dat de jubilerende muziekvereniging Semper Crescendo uit Oldenzaal een concert gaf op Landgoed de Hulst. De drumband Semper liet de gasten proeven van een gevarieerde muziekmiddag en nam hen mee naar verschillende culturen. Kortom: een veelzijdig en sprankelend programma vol muzikale hoogtepunten.

 

Kunsten op straat

Het Franse gezelschap Compagnie Numero8 gaf ons een lesje in Savoir-Vivre; hoe (over)leef je! Dit theatergezelschap liet in een aaneenschakeling van scenes op het landgoed zien hoe je op een onbevangen, naïeve manier invulling kunt geven aan levensgeluk en waarden. Een waardige uitnodiging tot een wandeling in hun wereld van ontkenning en roekeloosheid.

Rondrit Koets’n Keerls

De Koets’n Keerls, ooit opgericht door een aantal enthousiaste mensen met liefde voor het aangespannen paard en authentieke koetsen, kwam met hun rondrit over Landgoed de Hulst.