Twenterit Koets’n Keerls bezoekt Landgoed de Hulst

Het Rijdende Museum: Twenterit Koets’n Keerls Bezoekt Landgoed de Hulst (02-06-2024)

landgoed de Hulst werd deze zomer getrakteerd op een bijzondere reis terug in de tijd. Het rijdende museum, beter bekend als de Twenterit Koets’n Keerls, maakt een welverdiende lunchstop op ons prachtige landgoed. Deze unieke gebeurtenis biedt een zeldzame kans om prachtige, authentieke koetsen van dichtbij te bewonderen en een glimp op te vangen van het verleden.

Een Historische Belevenis

De Twenterit Koets’n Keerls staat bekend om zijn indrukwekkende collectie historische koetsen, die liefdevol zijn gerestaureerd en onderhouden. Elke koets vertelt zijn eigen verhaal en is een getuigenis van vakmanschap en traditie. Wanneer deze koetsen zich een weg banen over de schilderachtige paden van landgoed de Hulst, is het alsof de tijd even stilstaat. De elegante paarden, de prachtige koetsen en de stijlvol geklede koetsiers creĆ«ren een betoverende sfeer die je meeneemt naar lang vervlogen tijden.

Een Welverdiende Pauze op Landgoed de Hulst

Tijdens hun tocht door het Twentse landschap maken de Koets’n Keerls een pauze op ons landgoed. Dit is niet alleen een rustmoment voor de paarden en koetsiers, maar ook een kans voor bezoekers om de pracht van deze rijdende museumstukken te bewonderen. Terwijl de koetsiers en passagiers genieten van een welverdiende lunch, kunnen bezoekers de koetsen van dichtbij bekijken, foto’s maken en meer leren over de rijke geschiedenis en het onderhoud van deze bijzondere voertuigen.

Beleef de Geschiedenis

Landgoed de Hulst biedt de perfecte achtergrond voor deze historische reis. Onze groene weiden en majestueuze bomen vormen een idyllisch decor voor de statige koetsen. De Twenterit Koets’n Keerls voegen een extra laag van geschiedenis en cultuur toe aan de serene schoonheid van het landgoed, waardoor elke bezoeker een onvergetelijke ervaring heeft.