Wonen in een luxe villa appartement

Stelt u zich eens voor dat u woont op een schitterend landgoed met alle luxe en comfort van nu… Een prachtige droom die nu werkelijkheid kan worden!

Er worden 8 luxe villa appartementen gebouwd op Landgoed de Hulst, voorzien van alle voorzieningen en gemakken die horen bij nieuwbouw. Bovendien is de indeling geheel te bepalen naar eigen wens! De appartementen worden gebouwd in een stijl die refereert aan het rijke Twentse textielverleden en tevens hedendaags is. Inclusief grote ramen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de eeuwenoude natuur op het landgoed.

De ondergrondse parkeerkelder biedt ruimte aan voldoende auto’s en is voorzien van een lift naar de woonverdiepingen. Ieder villa appartement is voorzien van een ruim terras waardoor de bewoners extra kunnen genieten van de pracht en praal van het Twentse landschap.

 

Ligging

Landgoed de Hulst ligt middenin het Twentse buitengebied en is onderdeel van de Oldenzaalse stuwwal. Het is een heerlijke plek om te wandelen, fietsen of gewoon even één te zijn met de natuur. 

Wonen op Landgoed de Hulst betekent volop genieten van alles wat het Twentse buitengebied te bieden heeft zonder daarbij de stad uit het oog te verliezen!

De magie van wonen op Landgoed de Hulst

 

  • Omgeven worden door een prachtig park
  • Volop privacy, luxe en comfort
  • Zelf beslissen over de indeling van uw appartement

 

 

  • Op steenworp afstand van binnenstad en buitengebied
  • Prachtig uitzicht, grote terrasen
  • Onderdeel worden van de geschiedenis van Landgoed de Hulst