Wonen op de Hulst in een luxe villa appartement

Stelt u zich eens voor dat u woont op een schitterend landgoed met alle luxe en comfort.

Een prachtige droom die nu werkelijkheid kan worden!

Er worden luxe villa appartementen gebouwd op Landgoed de Hulst, met alle voorzieningen en gemakken die horen bij wonen op een landgoed. Bovendien is de indeling te bepalen geheel naar uw eigen wensen! De appartementen worden gebouwd in een stijl die refereert aan het rijke Twentse textielverleden en tevens hedendaags is. Inclusief grote ramen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de eeuwenoude natuur van het landgoed.

De ondergrondse parkeerkelder biedt ruimte aan voldoende auto’s en is voorzien van een lift naar de woonverdiepingen. Ieder villa appartement is voorzien van een ruim terras vanwaar de bewoners extra kunnen genieten van de pracht en praal van het Twentse landschap.

 

Ligging

Landgoed de Hulst ligt aan de stadrand van Oldenzaal en grenst aan het Nationaal Landschap Noordoost-Twente. Vanuit uw woning wandelt u zo richting binnenstad of richting de fraaie omgeving van de Tankenberg met 85 meter het hoogste punt van Overijssel.

Het is een heerlijke plek om te wonen, te wandelen, fietsen of gewoon even één te zijn met de natuur. 

Wonen op Landgoed de Hulst betekent volop genieten van alles wat het Twentse buitengebied te bieden heeft zonder daarbij de stad uit het oog te verliezen!